Jouw geduld wordt door ons beloond

Zodra je een product bestelt, verzenden wij deze altijd rechtstreeks uit de fabriek, naar het door jou ingevulde bezorgadres. Hierdoor hebben wij geen opslag- en distributiemagazijn nodig en kunnen we het product 30-75% goedkoper aanbieden. Dit bedraagt 10 tot 15 werkdagen. Deze langere verzendtijd weegt echter niet op tegen de vele voordelen zoals: altijd de laagste prijs, gratis verzending mét track & tracé, de beste klantenservice en nog veel meer...

Met andere woorden: iets langer wachten, voor de beste deals met maximale korting. 

Uiteraard heeft jouw ervaring onze hoogste prioriteit. Wij geloven dat elke klant speciaal is en daarom streven wij naar 100% tevredenheid, elke keer dat je iets bij ons koopt.

Duurzaamheid

Zoals je hierboven al kon lezen worden onze producten direct vanaf de leverancier verstuurd. Hierdoor hoeven ze niet eerst langs ons te komen, voordat jij ze koopt. De producten leggen een kortere weg af, wat zorgt voor een verminderde uitstoot van CO2 en dat is dus beter voor het milieu! Daarnaast doen wij niet aan onnodige of luxe verpakkingen. Wij willen voorkomen dat wij meedoen het zogenaamde luchtvervoer, waarbij men veel te ruime verpakkingen gebruikt en letterlijk lucht wordt vervoerd. Deze worden toch weer weggegooid, niet waar? Ook door onze verpakkingswijze kunnen wij de kosten laag houden.